GIP Burotic Solutions

Wie zijn we ?

De partner van zelfstandigen en bedrijven in België

Geconfronteerd met de toenemende automatisering van professionele activiteiten, wil GIP bedrijven ondersteunen bij het beheer en de werking van hun informatiesysteem. Met zijn expertise in outsourcing, systeemen, netwerkbeheer en integratie, biedt GIP zijn klanten een professionele oplossing om hen te bevrijden van IT-beperkingen en hen te helpen zich opnieuw te concentreren op hun kernactiviteiten. We bieden ook gepersonaliseerde back-upoplossingen en andere configuraties “à la carte” voor uw installatie.

Zakelijke en professionele diensten

GIP is toegewijd aan bedrijven en zelfstandigen en is aanwezig om het beheer van IT-tools te verbeteren en te vergemakkelijken. Wij verkopen en verhuren hardware en computersoftware, evenals gegevens back-up en back-up tools, oplossingen voor telewerken, krachtige antivirusprogramma’s, tools voor het upgraden naar GDPR normen om uw gegevens te beveiligen, outsourcing van uw IT-apparatuur op afstand, audits op maat, installaties door gecertificeerde technici, enz.

Of het nu is om u te begeleiden bij de keuze van uw apparatuur (servers, firewall, NAS, computers, printers, kopieerapparaten, enz.) of om u snelle en efficiënte technische assistentie te bieden, wij maken er een erezaak van om u optimaal van dienst te zijn en kwaliteit. 

Waarom kiezen voor GIP?

Tegenwoordig zijn uw professionele gegevens, wachtwoorden, klantgegevens, verschillende bestanden, facturen, foto’s en video’s, als KMO of zelfstandige, een van de kostbaarste bezittingen die u heeft, u moet ze beschermen.

De GDPR is een EU-wet inzake gegevensbescherming. Het verplicht het beveiligen van persoonsgegevens door het opzetten van hardware en softwareoplossingen. Een bedrijf dat in het bezit is van persoonsgegevens heeft dan ook de verplichting om de veiligheid en integriteit van deze gegevens te waarborgen, op straffe van hoge boetes. Bij GIP kunnen we u helpen uw gegevens te beveiligen! Vraag gerust een gratis audit aan! 

Al onze technici zijn gecertificeerd

 

Al onze technici zijn gecertificeerd. Op basis van hun ervaring en certificeringen bieden onze gekwalificeerde technici u hoogwaardige services voor de installatie en ondersteuning van uw IT-tools. Onze verschillende dynamische medewerkers bieden u een snelle en hoogwaardige service.

Omdat we de tevredenheid van onze klanten altijd als een prioriteit hebben beschouwd, hebben we een onderhoudsbeleid geïmplementeerd dat u, door middel van nauwkeurige verbintenissen, de kwaliteit, efficiëntie en ernst van onze technische interventies garandeert. 

Geïnteresseerd in onze producten en diensten? Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen of neem contact met ons op via het gratis nummer 0800 20 790